Papoušková buchta
Papoušková buchta nese svůj název díky své barevnosti, které docílíme přidáním pudinků různých příchutí do těsta. Na plech tak klademe hromádky, které pak udělají krásnou mozaiku. Po upečení doplníme buchtu citronovou polevou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 206 kJ / 5 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,40 g |
Tuky | 265,80 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 743,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Papoušková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRryJ
Moje poznámka
Papoušková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRryJ
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 20 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 1 hodinou
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 2 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 14 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 15 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Suroviny:
tuk hera,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
vejce,
smetana ke šlehání,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
pudink,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
voda,
rum
Komentáře (2)
Tuším, že byl v Květech nebo ve Vlastě...