Papoušková buchta
Papoušková buchta nese svůj název díky své barevnosti, které docílíme přidáním pudinků různých příchutí do těsta. Na plech tak klademe hromádky, které pak udělají krásnou mozaiku. Po upečení doplníme buchtu citronovou polevou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 206 kJ / 5 786 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,40 g |
| Tuky | 265,80 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 999 mg |
| Sůl | 3,01 g |
| Sacharidy | 743,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Papoušková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRryJ
Moje poznámka
Papoušková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRryJ
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Suroviny:
tuk hera,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
vejce,
smetana ke šlehání,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
pudink,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
voda,
rum
Komentáře (2)
Tuším, že byl v Květech nebo ve Vlastě...