Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 157 kJ / 5 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,80 g |
Tuky | 204,80 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 724,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Papouškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj
Moje poznámka
Papouškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 10 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 2 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 3 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 4 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 4 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 4 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 4 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 5 hodinami
Tématické fráze:
papouskove rezy,
papouškovy řezy,
papouškův koláč,
papouškovi řezy,
buchta papoušek,
papoušci rezy,
řezy papoušek,
koláč papoušek,
papouščí buchta,
papousci kolac,
papouškovy řezy recept,
papouškův dort,
buchta tří barev papoušek,
papouškovo řezy,
dort papousek,
papuškový koláč,
recepty-papouskovy rezy,
papoušek koláč,
papoušek řezy,
koláč papušek
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
máslo,
šlehačka,
pudinkový prášek,
olej,
rum
Komentáře (8)
Jinak moc dobrý to je, ale rychle to pod náporem chuti teda mizí z táce