Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Vepřové koleno patří mezi levnější kusy masa, ale můžeme z něj připravit skvělou lahůdku. Díky dlouhé přípravě v pomalém hrnci bude maso šťavnaté, měkké a bude se doslova rozplývat na jazyku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 822 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 45,40 g |
Vláknina | 29,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 53,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY8ML
Moje poznámka
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY8ML
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 10 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 19 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
SonaErbanova před 1 hodinou
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 2 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 2 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 3 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 4 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 4 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
česnek granulovaný,
olej,
omáčka worcesterová,
voda,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (8)
PH jsem dostala cca před 8 lety od Topreceptů a od té doby v něm vařím moc ráda.Vlastně nevařím,on to udělá za mě
V létě jsem si pořídila Eta Pečenku,ta odpočívá na ledničce a HF na pračce.Když je zaměstnávám,tak také se musí povalovat na stole s prodlužkou...Dopoledne u nás v kuchyni vzhledově vypadá velice zajímavě
Mějte pěkný sváteční den a ještě jednou děkuji
magdalenka: Já jsem na tom stejně, taky jsem pomalý hrnec odložila a spíš používám remosku. Mám dvě velikosti. Někdo v PH vaří třeba v noci nebo s odloženým startem, ale já se bojím nechat nějaký elektrospotřebič bez dozoru. Ale Drahuška tady přidává recepty opravdu lákavé, to je pravda.