Perník s dýní hokaido
Jednoduchý a vláčný perník připravíte snadno z nastrouhané dýně hokaido. Aby chutnal ještě lépe, můžete ho vylepšit vlašskými ořechy a rozinkami. Po upečení ho stačí potřít kyselejší marmeládou a čokoládovou polevou.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 430 kJ / 5 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,63 g |
Tuky | 258,98 g |
Vláknina | 42,80 g |
Cholesterol | 787 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 646,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník s dýní hokaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwqn
Moje poznámka
Perník s dýní hokaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwqn
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 20 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 4 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 9 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 10 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 10 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 10 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 14 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 14 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
kakao,
prášek do perníku,
mléko,
ořechy vlašské,
rozinky,
olej,
kokos strouhaný,
marmeláda,
čokoláda na vaření,
tuk ztužený
Komentáře (6)