Krůtí kousky na tymiánu s fazolkami, sušeným rajčaty a kapary
Vyzkoušejte krůtí maso opět v trochu jiné úpravě. Fazolky, ať již mražené nebo sterilované, k tomu kapary a navíc rajčata - to vše dává pokrmu super šmrnc. Z obligátního dušeného krůtího masa máte hned pochoutku
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 897 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,85 g |
Tuky | 13,21 g |
Vláknina | 20,03 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,46 g |
Sacharidy | 35,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kousky na tymiánu s fazolkami, sušeným rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERl3m
Moje poznámka
Krůtí kousky na tymiánu s fazolkami, sušeným rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERl3m
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sloní žrádlo
Dana Lubovska před 15 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
sarah38 před 22 minutami
Pasta Frutti de la Mare
Alvinsatya před 57 minutami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 2 hodinami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 2 hodinami
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 12 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 13 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 13 hodinami
Suroviny:
maso krůtí,
fazolky sterilované,
rajče sušené,
kapary,
protlak rajčatový,
cibule,
tymián sušený,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)