Srnčí kýta po znojemsku

hemriettas Kuchařka: hemriettas

Doba přípravy: 90 minut 4 porce Jiné maso 2 názory

Suroviny

1 kg srnčí kýty
10 dkg anglické slaniny
cibule
lžíce sádla
pepř
sůl
koření Divočina
3 sterilované okurky
mouka na zahuštění
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zlehka opražíme anglickou slaninu a cibuli, přidáme na kousky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, posypeme kořením na divočinu, mírně podlijeme a dusíme do měkka (dle potřeby podléváme).

  2. Přidáme nakrájené okurky, zaprášíme moukou a případně doředíme vodou, necháme krátce povařit. Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Poznámka

Bylo to pohodové,rychlé vaření a výsledek nám moc chutnal.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Srnčí kýta po znojemsku

Tématické fráze: srnci s ryzi srnčí kýta recepty srnčí kýta s rýží srnci kyta recept srnčí kýta srnčí kýta nejlepší recepty recepty na srnčí maso recepty ze srnci kyty srnčí maso nejlepší recepty recepty ze srnčiho kýta recept na srnčí kýtu srnčí maso recepty srnčí kýta - recepty kýta po znojemsku tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny top recept srnci kytu srnčí kýta-recepty srnčí maso po znojemsku srnčí kýta recepty s rýží srnci rizečky

Zapomněl/a jsem heslo