Srnčí kýta po znojemsku

hemriettas Kuchařka: hemriettas

Doba přípravy: 90 minut 4 porce Jiné maso 2 názory

Suroviny

1 kg srnčí kýty
10 dkg anglické slaniny
cibule
lžíce sádla
pepř
sůl
koření Divočina
3 sterilované okurky
mouka na zahuštění
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zlehka opražíme anglickou slaninu a cibuli, přidáme na kousky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, posypeme kořením na divočinu, mírně podlijeme a dusíme do měkka (dle potřeby podléváme).

  2. Přidáme nakrájené okurky, zaprášíme moukou a případně doředíme vodou, necháme krátce povařit. Podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Poznámka

Bylo to pohodové,rychlé vaření a výsledek nám moc chutnal.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Srnčí kýta po znojemsku

Tématické fráze: srnci s ryzi srnčí kýta recepty srnčí kýta s rýží srnci kyta recept srnčí kýta srnčí kýta nejlepší recepty recepty na srnčí maso recepty ze srnci kyty recepty ze srnčiho kýta srnčí maso recepty srnčí kýta - recepty kýta po znojemsku tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny srnčí maso nejlepší recepty recept na srnčí kýtu top recept srnci kytu srnčí kýta-recepty srnčí maso po znojemsku srnčí kýta recepty s rýží srnci rizečky

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít