Lososové chlebíčky
Chlebíčky jsou tradiční součástí oslav a svátků. Připravte si jejich luxusnější variantu. Klasickou veku stačí potřít máslem a navrstvit na ni plátky lososa, třeba i uzeného. Toho dokonale doplní kuličky kaviáru.
Postup přípravy
Krok 1: Čerstvou veku nakrájíme ostrým nožem na plátky.
Krok 2: Společně utřeme pomazánkové a klasické máslo a směs namažeme na plátky veky.
Krok 3: Každý chlebíček ozdobíme kouskem lososa (může být i uzený) a lžičkou kaviáru.
Zveřejněno 25. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6YG2
Moje poznámka
Lososové chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6YG2
Nejnovější recepty
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 1 hodinou
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kostky bratislavské
Přidáno před 2 hodinami
Bramboračka dvou barev
Přidáno před 4 hodinami
Rybí filet z okouna s pečenými rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Tatarský biftek s lojovými škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 37 minutami
Segedín z trouby
magdalenka před 51 minutami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 56 minutami
Bábovka olejová
FilipRieger před 1 hodinou
Zapečené filé na másle
Sahula před 1 hodinou
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 2 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 3 hodinami
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 3 hodinami
Čočkový prívarok
magdalenka před 3 hodinami
Losos v máslové marinádě
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
veka,
pomazánkové máslo,
máslo,
losos,
kaviár
Komentáře (1)