Tatarák z červené řepy
Tatarák z červené řepy je vynikající a zdravá alternativa hovězího tataráku, která se hodí na topinky či kanapky. Můžete jej servírovat jako předkrm či pohoštění pro návštěvu nebo rodině k večeři.
Postup přípravy
Krok 1: Řepu očistíme, zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C doměkka. Necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
Krok 2: Přidáme cibuli, česnek a ostatní suroviny dle chuti.
Krok 3: Mažeme na topinky potřené česnekem.
Zveřejněno 1. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY85l
Moje poznámka
Tatarák z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY85l
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 5 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka k těstovinám
TondaJ před 17 minutami
Fazolky na smetaně
TondaJ před 21 minutami
Vepřová játra - luxusní
Lasulena před 28 minutami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 1 hodinou
Bábovka bez vajec
Vladour před 1 hodinou
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 1 hodinou
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 2 hodinami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 3 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 6 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
omáčka sojová,
hořčice,
kečup sladký
Komentáře (2)