Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Šťavnaté plátky vepřové krkovice, zapečené se dvěma druhy sýrů, camembertem a Rivalem, budou dobrou volbou. Podávat je můžete s různě upravenými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVm3
Moje poznámka
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVm3
Nejnovější recepty
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Dědova kulajda
Přidáno před 11 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké řezy s jablky
nochy před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
MarieBrozova před 3 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
barborapolas před 4 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Kačenka před 4 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 4 hodinami
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 5 hodinami
Klobásky v zelí
misula29 před 5 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Sahula před 5 hodinami
Havajský salát s japonským původem Poke bowl
Lucie1001 před 5 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 6 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sádlo,
hořčice plnotučná,
cibule,
sýr,
sýr camembert,
paprika sušená sladká
Komentáře (8)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Děkuji moc za fajn recept. Rychlý a jednoduchý. A hlavně fakt chutný… 😋
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Udělal jsem tedy ještě pár úprav... Maso jsem naložil do medovo-horčičné omáčky, podlil jsem to mlékem (musím uznat, maso krásně měkounký) a použil jsem teda klasický eidam...
Dále jsem pak k tomu udělal smetanovo-sýrovou omáčku...