Suroviny pro 18
18
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 22,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Moje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 2 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 minutou
Bramboráky
jahodp před 33 minutami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 36 minutami
Kilimandžáro
jahodp před 41 minutami
BeBe střecha
jahodp před 43 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 46 minutami
Vídeňské brambory
poirotka před 1 hodinou
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 4 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky do mražáku,
jak zpracovat papriky,
konzervace paprik,
zamrazování paprik,
zamražení rajčat,
jak zamrazit plnene papriky,
zamrazování plněných paprik,
jak zamrazit papriky,
papriky konzervace,
plněné papriky do mrazničky,
jak mrazit papriky,
plněná paprika do mrazáku,
zpracovani paprik,
plněné papriky,
plněnépapriky,
konzervace papriky,
plněné papriky-zamrazení,
zamrazování rajčat,
papriky do mrazáku,
plněné papriky zamražování
Suroviny:
lusk paprikový,
maso mleté,
rýže,
koření,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
vejce,
Komentáře (22)
chci se zeptat, jestli ty pariky po vytažení z mrazáku a následně pečené - nejsou-li příliš vodnaté - nedržící tvar?
Dávají se péct ještě napolo zmrzlé nebo kompletně odmrazené?
Děkuji za oodpověď,
Z