Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát-fazolový s tuňákem z Itálie

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maruF1

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie430 kJ /
103 kcal
Bílkoviny2,87 g
Tuky0,59 g
Vláknina7,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tuňáka, fazole, nakrájenou cibuli, nakrájená rajčata na plátky smícháne a osolíme podle chuti. Krok 2: Podávat se může jen s chlebem s máslem.

Zveřejněno 29. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZZW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZZW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Nejaký takýto šalát som kupovávala v konzerve a moc mi chutil:-pSom hrozne rada,že som dokázala podľa tohto receptu urobiť rovnaký a to z vlastnej fazule:-))Super:yes:Pridala som olivy.

:-O:-p:-* výborná svačinka do práce

vynikající, děkuji :yes::-p:-p:-p

Já ryby miluji snad všechny, ale zrovna tuňáka ne, není to k vzteku?:-)) Jenže právě tuňák ve vlastní šťávě je i v mém jídelníčku a fazole taky a dokonce i ta rajčata, takže určitě nepohrdnu a zkusím;-)

Maruško, vítám tě mezi náma a přeju ti, aby se ti tady líbilo a byla jsi spokojená:-! Recept nevypadá vůbec špatně a fotičky nebudou:-?

Jo, tak tuňáka takhle opravdu můžu:yes:4.

Tak toto je zajímavý salátek a hlavně koukám,že je to taky receptík raz dva.:-))To se mi líbí.Dávám bodík:yes:;-)

Tak tomuhle receptu davam bod se zavrenyma ocima.:-D Je to jeden z nasich letnich stalych hitu.:yes:Jeste zalevam olivovym olejem:-p

Tématické fráze:
fazolový salat, fazolový salát s tuňákem, salát s tunakem, tunákový salát s fazolemi, fazolové saláty, fazole s tuňákem, recepty italie, tunak salat, recepty z itálie, fazole tunak, salaty s tunakem, fazolový salát recept, salát fazole tuňák, recepty s tuňákem, fazolový salát z konzervy z tunákem, salát fazolový s tunákem, tunak fazole, fazolovo tuňákový salát recept, salát z tuňáka a fazole, svačinka s tuňákem

Suroviny:
tuňák v konzervě, fazole ve slaném nálevu, cibule, rajče, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu