Srdíčko na smetaně s fazolkami a koprem

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 60-80 minut 7 názorů

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 60-80 minut 7 názorů

Suroviny 4 porce

1 menší srdce (vepřové)
1 větší cibule
2 hrsti fazolek
3 stroužky česneku
svazek kopru
100 ml smetany
2 lžíce hladké mouky
olej
pepř
sůl
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Srdíčko a cibuli si nakrájíme na proužky. Cibuli mírně osmažíme na oleji, přidáme srdíčkové proužky a dusíme, po chvilce přidáme vodu, osolíme, opepříme a dáme česnek na plátky a dusíme dál, až je srdíčko téměř měkké dáme fazolky, nakonec posekanej kopr nadrobno a dodusíme.

  2. Už jen zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a necháme ještě 15 minut převařovat.

  3. Můžeme trochu zastříkat citronovou šťávou.

Poznámka od kuchařky

Měla jsem čerstvé fazolky a dvě srdíčka, tak řekněte, co z toho mohlo vzniknout-prostě tohle dobré jídlo, které jsem podávala s bramborem.

Komentáře k receptu Srdíčko na smetaně s fazolkami a koprem

Tématické fráze: srdíčko na smetaně kureci srdce na smetane srdce na smetaně hovězí s fazolkami na smetaně kuřecí srdíčka s fazolkami pokrmy s koprem srdce na smetaně s fazolkami vepřové ne smetaně vepřové srdíčko recept srdíčka a jazyky na smetaně vepřové srdce na smetaně fazole a kureci srdicka vepřová srdíčka vepřové srdíčka na smetaně recept na srdce na smetaně s fazolkami kuřecí játra s fazolkami na smetaně recept na kuřecí srdíčka srdce na smetane fazolky kurci srdicka na asmetane recepty s koprem