Kuře na soli
K přípravě tohoto jídla vám stačí jen dvě suroviny a pečicí hrnec. Výsledkem je velmi šťavnaté kuře, které chutná jako grilované. Vychutnat si ho můžete například s vaším oblíbeným ovocným kompotem.
Postup přípravy
Krok 1: Do remosky nasypeme sůl a na ni položíme kuře.
Krok 2: Po 45 minutách kuře otočíme. Pečeme v remosce cca 1,5 hodiny.
Krok 3: Podáváme s meruňkovým nebo broskvovým kompotem.
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Moje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 8 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 1 hodinou
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 3 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 3 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 4 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 4 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 5 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 6 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče kuře,
jak se pece kure,
pečené kuře na soli,
kuře pečené na soli,
kuře v remosce,
jak upéct kuře,
kuře pečené v soli,
remoska recepty kuře,
remoska jak dlouho se peče,
pečené kuře v remosce,
pečené kuře v soli,
pečení v plynové troubě,
kuře pečené na talíři,
kurča na soli,
pečení v soli,
kuře v plynové troubě,
kure remoska,
peťa vařič,
kura,
jak upéct kuře v remosce
Komentáře (25)
Je to opravdu dobré, ale možná příště maso stejně trochu osolím...
Posílám pár obrázků...