Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 022 kJ / 4 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,77 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 639,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Moje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
fofr dort ládi hrušky,
bublanina,
bublanina recept,
fofr,
bublanina s jahodama,
obycejna bublanina,
bublanina z rebarbory,
babičina bublanina,
recepty koláče a bublaniny,
recept na bublaninu,
fofr buchta,
fofr koláč s ovocem,
buchta s borůvkama,
bublan a s ovocem,
drobenkový koláč s borůvkama,
bublana recept,
bublanina podle ládi hrušky,
bublanina ze žmolenky,
koláče bublanina,
recepty ládi hrušky fofr dort
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
cukr vanilkový,
vejce,
prášek do pečiva,
máslo,
borůvky
Komentáře (26)
P.S. ještě možná radu pro začínající kuchařinky: pokud nechcete, aby ovoce ( v mém případě jahody ) propadlo až na samé dno
taky tak dělám a všem chutná