Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí směs s rýží

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

emmily6 emmily6

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie411 kJ /
98 kcal
Bílkoviny2,40 g
Tuky5,70 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy7,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži uvaříme, mrkev zvlášt taky uvaříme do měkka. Krok 2: Na kapce oleje zpěníme cibulku, přidáme kuřecí masíčko- když je maso hotové přidáme uvařenou na kolečka nakrájenou mrkev- chvilku podusíme. Pak přidáme dvě lžíce zakysané smetany, hrníček vody - vaříme a zahustíme trochou mouky. Podáváme s rýží =)

Zveřejněno 19. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí směs s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVXy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí směs s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVXy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moc všem děkuji :-K

A chocolate: já myslím, že ta troška mouky co tam stačí vůbec nevadí, ale díky za poznámku :-)

Krásné, když dětem chutná...:-):-K

Také pochválím holčičku, je moc hezká:-K.
Malá poznámka k hezkému receptu, mouka je těžko stravitelná, proto je ji třeba provařit min. 20 minut, aby děti nebolelo bříško.
Možná by proto byla vhodnější máslová jíška (stačí provařit 10 minut).

;-):yes:je vidět , že holčičce určitě chutná-bude to dobrůtka pro dětičky-udělám vnoučátkům až přijedou-tak to otestují-posílám bodík za nápad.:-D:yes::yes:

Krásná holčička ;-)

Tématické fráze:
kuřecí směs s rýží, směs s rýží, recept na kuřecí směs s rýží, kuřecí s rýží, kuřecí masová směs s rýží, kuřecí prsa s rýží, kuřecí směs, kureci smes pro deti, pikantní kuřecí směs s rýží, směs na rýži, směs k ryži, kuřecí směs s rýží recept, kuřecí směs k rýži, kuřecí směs recepty, kuřecí smes z ryzi, masová směs s rýži, kuřecí s rýží pro děti, kuřecí směs rýže, směs s rýží recept, směsi s rýží

Suroviny:
prsa kuřecí, mrkev, cibulka, smetana zakysaná, mouka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu