Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klíčky

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Amazonkaztrutnova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Množárnička: Uřízneme spodek PET lahve, čímž nám vznikne miska. Tu prodírkujeme a množárnička je hotová. Krok 2: Klíčení : Hrst luštěnin přes noc máčíme ve vodě a ráno přemístíme do množárničky a v ní je propláchneme. Krok 3: Množárničku umístíme do hrnce a přiklopíme pokličkou. Tak budou semínka ve tmě a teple. Krok 4: 3-krát denně semínka proplachujeme a za dva nebo tři dny máme chutné a zdravé klíčky.

Zveřejněno 22. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDvG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDvG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak já už klíčím. Měla jsem ještě doma směs semínek ;-) Já jsem to dříve dělala úplně jinak, tak jsem ráda, že i obyčejný hrnec pomůže.

JJ, prima věc, to doporučuji :-) dělám tohke už nějaký ten pátek :yes:podle uvedeného odkazu, přijde mo to ještě o chlup a ušpiněnou misku jednodušší :-D hobby.idnes.cz/lusteninove-klicky-plne-vitaminu-mate-za-tri-dny-staci-pet-lahev-a-voda-1mu-/hobby-domov.aspx?c=A100217_133611_hobby-domov_mce

Také přidávám bodík za moc príma vychytávku;-)Určitě vyzkouším i já:yes::yes:

Je tu jiz recept od magdalenky a Iljusi. Ta plastova lahev se mi nelibi, nevim proc, asi jsem staromodni.

Mně se to také hodí :yes::-)

Fantazie:yes::yes::yes:
Hned dneska zkusím, PETek je doma vždycky dost, luštěniny se také najdou, fantastický nápad. Bodík je jasný;-):-D:yes:

Vando, vítej v naší Topkové rodině a ať se ti tu líbí;-):-K
Dobrý nápad za vytvoření klíčků ti dávám 1.bod:yes:

Tématické fráze:
klicky, klicky recepty, klíčky recept, luštěninové klíčky, recepty s klíčky, recepty z klíčků, klíčky z luštěnin - recepty, recept na klicky, domácí klíčky, bramborové klicky, kličky z luštěnin, recept klíčky, lusteniny a klicky, hobby.cz recepty, klíčení v pet lahvi, klíčky príprava, luštěninové klíčky recepty, jak udelat klicky cocky, polevka z naklicene cocky-receptar, klíčky luštěnin a děti

Suroviny:
fazole, voda,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu