Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 352 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,91 g |
Tuky | 98,50 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Moje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 11 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 2 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 4 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 9 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 10 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 12 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 13 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 13 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 14 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí recepty,
šumavské hovězí maso,
šumavské maso,
šumavské nudličky,
recept hovězí,
recept na hovezi,
sumavske maso recepty,
šumavske roštěnky ryže,
šumavské recepty,
recepty na hovězí,
šumavska roštěna,
sumavske hovezi nudlicky,
hovězí roštěná šumavská,
šumavská hovězí pečeně recept,
recepty hovězí,
šumavské maso recept,
šumavská hovězí roštěná,
sumavske roštěnky,
šumavské kuřecí nudličky,
hovězí maso jižní čechy
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
majoránka,
sádlo,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (19)