Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 222 kJ / 1 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,14 g |
Tuky | 80,11 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 21,99 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z majolky, jogurtu, hořčice, kečupu, citronové šťávy připravíme koktejlovou zálivku. Kuřecí maso okořeníme a restujeme.
Krok 2: Vychladlé nakrájíme na menší kostičky a promícháme se stejně nakrájenými okurkami a drobně rozsekanými vejci, vmícháme zálivku a necháme v chladu uležet.
Zveřejněno 29. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2jr
Moje poznámka
Drůbeží koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2jr
Nejnovější recepty
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 2 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůběží v peřině
Dadka0 před 1 hodinou
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 1 hodinou
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 4 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 15 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 18 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 18 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 20 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 20 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 21 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 22 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
okurky sterilované,
vejce,
majonéza,
jogurt bílý,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
šťáva citronová,
sůl,
cukr
Komentáře (4)
Ten cukr tam přidávám jenom z toho důvodu, že citrón je někdy hodně kyselý a kečup není vždy úplně hodně sladký.