Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bruselské řezy

Když se řekne řezy, nemusí to striktně znamenat sladký moučník. Například tyto bruselské řezy jsou plné šunky a sýra. Připravené je máte velmi rychle a potěší zejména mužské osazenstvo. Můžete je doplnit čerstvým křupavým pečivem nebo jen zeleninou.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

18. 5. 2009 13:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota14 905 kJ / 3 562 kcal
Bílkoviny164,97 g
Tuky313,17 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol1 193 mg
Sodík7 472 mg
Sůl18,55 g
Sacharidy20,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dávala jsem to do malých papírových košíčků a vypadalo to moc pěkně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Aluse

30. 11. 2016 15:54

30 dkg šunky se mi zdá málo aby to byly kostky, na jak velký alobal to vychází?

HELA

16. 10. 2016 13:09

vyzkoušet

ZDENKA

9. 4. 2016 08:31

to je rychlé a :yes::yes::yes::-):-):-):-):-):-):-):-)

Lýdie Vávrová

6. 3. 2016 21:07

Marta Onderčínová : To vypadá moc dobře, letos to máme samé kulatiny, tedy s vyjímkou dcery, ta má 15. Jinak já a syn už ty kulatiny.Je to fajn nápad :-)

mamkarichterova

3. 3. 2016 20:51

vypadá to báječně asi brzy vyzkoším.

zujali

16. 2. 2016 16:53

Určitě vyzkouším. V březnu mám oslavu, tak bude zase něco nového ;-):yes:

Marta Onderčínová

27. 1. 2016 22:22

ja robím na okrúhlu šunku, z Lidlu 200 g balenie, je hrubšia, k nej prispôsobím plátkový syr, je to aj estetické, nakrájam ako tortičku, mám 16 ks, ozdobím po obvode cherry paradajkami nakrájanými na štvrtinky a petržlenovou vňaťou, je to mňamka, odporúčam

Milda

4. 1. 2016 12:05

@ gabrusa = Mazat to jde, pomazánka nesmí bejt studená. Proto se vše před krájením "zalisuje", zabalí a dá do lednice vychladit.

Já používám dvě, někdy i tři různý pomazánky.

gabrusa

18. 12. 2015 14:31

Vypadá to náramně dobře, ale řekněte mi - jak snadno/těžko se natírá pomazánka na první vrstvu šunky? Nehrne se to a nelepí? Nebo se natírá každý plátek zvlášť?

Evča

25. 5. 2015 19:21

Vypadá to skvěle. Díky za tip, určitě vyzkouším při první příležitosti:-))

Miša

20. 5. 2015 18:12

Vypadá to výborně,na pohled k sežraní,nedalo se odolat a hned jsem to vyzkoušela. :-p Dobrota,mňam... :yes:

Irule

9. 5. 2013 14:06

Irule

9. 5. 2013 14:05

:-Oto vypadá skvěle, to vyzkouším při první příležitosti :-p:yes::-K

martiline

6. 4. 2013 10:32

Skvělé. Připravovala jsem na včerejší oslavu a úspěch větší než u klasických chuťovek :-) ... Takové ty nepravidelné okraje jsem odřízla, nadrobno nakrájela, přidala další ingredience a byl na světě další chod :-) ...

IvanaAuffahrtova

23. 11. 2011 20:36

Vypadá to moc pěkně a chutná výborně.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bruselsky dort recept dort brusel bruselský dort bruselský dort dort brusel recept bruselské kostky recept na bruselský dort brusel dort recept dort brusel recept na dort brusel bruselský koláč skvělé řezy na oslavu bruselský dort recepty bruselské rohlíčky dort bruselský recept recepty bruselský dort bruselská pomazánka brusel dort recept recept bruselsky dort recepty na dort brusel

Suroviny: šunka, sýr plátkový, máslo, sýr hermelín, sůl, pepř, majonéza, pomazánkové máslo, petrželka, ředkvičky, párátka

TopRecepty.cz

Bruselské řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1X7