Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 286 kJ / 5 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,79 g |
Tuky | 313,29 g |
Vláknina | 43,95 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 508,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ušleháme bílky s cukrem, pak zašleháme žloutky a taky olej.
Krok 2: Pak střídavě přidáváme mléko a mouku smíchanou s mletými ořechy a práškem do pečiva.
Krok 3: Dobře promícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a rovnoměrně rozetřeme.
Krok 4: Posypeme nastrouhanými jablky, vanilkovým cukrem a skořicí a dáme do trouby vyhřáté na 180°C asi tak na půl hodiny.
Zveřejněno 12. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Moje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 17 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 8 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 9 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 10 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 11 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 12 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 12 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 13 hodinami
Tématické fráze:
ořechovec s jablky,
ořechovec buchta,
ořechovec s s jablky
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy mleté,
vejce,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
jablko,
cukr vanilkový,
skořice
Komentáře (4)