Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 2,15 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 624 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 55,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rohlíky nakrájíme na kolečka a namažeme je (z obou stran) máslem utřeným s bazalkou.
Krok 2: Pomažeme Gorgonzolou a pokapeme kečupem. Navrch dáme ještě kousek Gorgonzoly. Dáme zapéct na 160°C cca 20 minut.
Krok 3: Konzumujeme teplé, nejlépe s dobrým vínem.
Zveřejněno 29. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gorgonzolové dukáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqP6
Moje poznámka
Gorgonzolové dukáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqP6
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 1 minutou
Šunkofleky II
Honza62 před 26 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 33 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 34 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 4 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
gorgonzolové omáčka recept,
bramborove dukaty dip
Suroviny:
rohlík,
gorgonzola,
máslo,
bazalka čerstvá,
kečup sladký
Komentáře (2)