Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená vepřová žebra Long time

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

5. 12. 2011 14:01

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 222 kJ / 770 kcal
Bílkoviny35,00 g
Tuky70,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

To jsem si zas jednou pošmákl....A vše jsem to snědl!!! :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

juannita juannita

16. 2. 2018 11:58

Teda, je to pecka!!! :yes: :yes: :-)Coby masožravka jsem měla chuť na něco pikantního a zkusila jsem tenhle recept - a už teď se těším, až ho budu dělat znovu. Fakt dobrůtka, i na studeno se dá s chlebíkem.. trochu jsem to přehnala s tou pálivou paprikou, ale nevadí, vypálilo to červa! :-):yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 12. 2011 12:11

Pěkný kus masiska:-*:yes:Naporcované na talíři to muselo obzvlášť hezky vypadat:-p+8:yes:Bůčínek taky můžu;-)jen ta delší doba pečení není pro mě:-(

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 12. 2011 21:28

xanny:My také ,ale mohl napsat název toho koření! Do Lidlu nechodim,ale pro buček jsem toho schopna udělat daleko víc!!!!:-):-):-):-):-p

xanny

5. 12. 2011 20:28

Žebra můžu na všechny způsoby :-p:yes::yes::yes:

cekrops cekrops

5. 12. 2011 18:32

Eliza:A na co ? Na žebra ? Či něco jiného ??? ;-)

Eliza Eliza

5. 12. 2011 17:21

A má sympatické recepty, teď jsem pročetla...:yes: Nechala bych se pozvat...;-)

Andy

5. 12. 2011 17:10

magdalenka: On to bude masožravec:-!:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

5. 12. 2011 17:06

Mňa zaujalo, že cekrops nie je zameraný na zemiaky...ale mäsko vyzerá krásne...:yes:

Eliza Eliza

5. 12. 2011 16:53

cekrops:;-):-D:-D

cekrops cekrops

5. 12. 2011 16:51

Eliza: Už jsem to z hladu nestihl vyfotit.....Moje chyba , uznávám..... To je tak , když je člověk singl a probere se k životu kolem poledne........:-*

Eliza Eliza

5. 12. 2011 16:46

Žebírka mám ráda... škoda, že tu není fotografie pokrmu, jen surovin...

cekrops cekrops

5. 12. 2011 16:34

Long time=dlouho dělané.....no...ale...ty zhruba 3h zas není tak moc, žé.....;-)

cathleen cathleen

5. 12. 2011 15:56

Jirka2::-D:-D:yes:

Jirka2

5. 12. 2011 15:51

cathleen: Nejsem autor, ale já bych to viděl asi takto, koukněte, jak dlouho se to dělá:-K long time:-D:-D

cathleen cathleen

5. 12. 2011 15:46

Víťo, můžu se ze zvědavosti zeptat, proč mají žebírka tenhle název? Vypadají velice jedle:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomalu pecena veprova zebra pečená žebra pečená vepřová žebra recept recepty na pečena žebra vepřova pečená vepřová žebra vepřové žebra recepty na pečené vepřové žebra pečená žebra recept pomalu pečená žebra vepřové žebro pečené vepřové žebro vepřová žebra recept žebra z divokého prasete pečené žebra vepřové žebro recepty pecene veprove zebra recept na pečené vepřové žebro pečeme žebra vepr zebra pečená vepř žebra

Suroviny: žebra vepřová, česnek, sůl, koření na šašlíky, kmín celý, paprika sušená pálivá, brambory

TopRecepty.cz

Pečená vepřová žebra Long time

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Lz8