Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Míchaná vejce s uzeným lososem

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

domin_krayzel

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vejce rozklepeme do misky, přidáme špetku soli, pepře, sušeného česneku, provensálského koření a dobře rozmícháme. Krok 2: Na rozpálené pánvi rozpustíme dvě lžíce másla a rozehřejeme 2 lžičky olivového oleje. Krok 3: Na pánev vylijeme rozmíchaná vejce s kořením a za stálého míchaní je smažíme, než docílíme požadované konzistence. Krok 4: Usmažená vejce nandáme na krajíc celozrnného chleba nebo na talíř a ozdobíme kousky uzeného lososa a nasekanou pažitkou.

TIP: Jak připravit dokonalá míchaná vejce?

Zveřejněno 24. 7. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qEpD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qEpD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

"Míchaná vejce s uzeným lososem"
No, a já to rozklikl v domnění, že jde o vejce míchaná s uzeným lososem... ;-)

Tuto kombinaci mam desne rada a zapomela jsem na ni, dekuji za pripomenuti a ukladam si, brzy nachystam k snidani mnam <3

Tématické fráze:
vejce s uzeným s lososem, smažené vejce s uzeným lososem, míchaná vejce s lososem, losos s vejci, smazena vejce s uzenym lososem, co s uzenym lososem, vejce s lososem, míchaná vejce, míchaná vejce s? lososem, recept s uzeným lososem., studena kuchyne s uzenym lososem, vejce s uzeným lososem, míchaná vejce s lososem

Suroviny:
vejce, losos uzený, máslo, olej olivový, česnek sušený, sůl, pepř, koření provensálské, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu