Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 898 kJ / 1 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,42 g |
Tuky | 59,80 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 71,28 g |
Postup přípravy
Osolíme, opepříme a zalijeme bešamelem. Zapékáme v troubě na 180 ° cca 20 minut, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.
Podáváme s vařeným bramborem nebo s bagetkou.
Zveřejněno 11. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice s hráškem a karotkou v bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ON6R
Moje poznámka
Brokolice s hráškem a karotkou v bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ON6R
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 1 hodinou
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 3 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 4 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 5 hodinami
Suroviny:
brokolice,
karotka,
hrášek mražený,
petrželka hladkolistá,
máslo,
mouka hladká,
mléko plnotučné,
květ muškátový,
sůl,
pepř bílý,
parmazán
Komentáře (1)