Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 110 kJ / 265 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,80 g |
| Tuky | 15,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 6,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bílek prošleháme vidličkou. Přidáme sýr, pepř, papriku a česnek. Vše promícháme.
Krok 2: Rajčata nakrájíme na hrubší plátky, lehce posolíme (těsně než je dáme do trouby) a dáme kopeček sýrové hmoty.
Krok 3: Vložíme do předem vyhřáté trouby na 200 stupňů a pečeme do zlatova. Podáváme horké, třeba jako předkrm.
Zveřejněno 16. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplé rajčatové chuťovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnDn
Moje poznámka
Teplé rajčatové chuťovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnDn
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 5 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 3 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 4 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 4 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 4 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 5 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 5 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 5 hodinami
Kuře s divokým kořením
Merylas před 5 hodinami
Tématické fráze:
teple chutovky,
teplá rajčata,
recept na teplá rajčata,
teplý pokrm z rajčat,
teplé rajčata
Suroviny:
rajče,
bílek,
sýr strouhaný,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
paprika sušená sladká
Komentáře (5)