

Hovězí s kedlubny
Postup přípravy receptu
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky. Až se maso zatáhne, opepříme, osolíme, okmínujeme a podlijeme vodou a dusíme.
Když je maso téměř hotové, přidáme kedlubny nakrájené na kostičky a ještě chvíli společně dodusíme. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hovězí s kedlubny
-
Díky za recept
,měla jsem doma kousek hovězího a kedlubny,které si už říkaly o zpracování
a vznikla dobrůtka
.
-
Jani - to docela koukám, v 7 měsících - je vidět, že to máte v rodině - dobré zažívání
a fotka je hezká
-
Ne spudím, ale soudím, zase překlep, no, omlouvám se.
-
Takže, já jsem zvolila brambory a musím říct, že to bylo skvělé. Malinko bych to přirovnala k hovězímu v kapustě. Moje 7 měsíční vnučka snědla celou misku, tak spudím, že ani miminka by s tím neměla problém. V této době bych řekla, že nejdražší na tom byly kedlubny. jedna kedlubna 15 kč. Jinak opravdu super. Dávám plus!!!
-
No, tak co názor, to jiný
tak asi bych to mohla vyzkoušet, uvidíme a díky!
-
Já bych to jedla s bramborama
-
Jani, já bych to viděla na kolínka
-
Věděl by někdo, jaká by k tomu byla vhodná příloha? Třeba knedlík?