Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 454 kJ / 3 933 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,16 g |
Tuky | 142,34 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 932 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 598,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme 4 celá vajíčka, cukr a ušleháme. Do směsi přidáme mouku, smíchanou s práškem do pečiva a smícháme. Přidáme olej, vodu a dáme péct na vymazaný plech na 180 stupňů, cca 20 minut.
Krok 2: Do vedlejší mísy uděláme krém. Do šlehačky přidáme ztužovač a ušleháme, přidáme cukr a zakysané smetany.
Krok 3: Vrhneme se na polevu, která musí trochu vychladnout, než ji budeme dávat na řezy. Do hrnce nalijeme šťávu z kompotu, naředíme vodou, aby směs dávala 0,5 litru a přidáme puding s cukrem. Vaříme do zhoustnutí.
Krok 4: Upečený korpus potřeme rovnoměrně krémem a naskládáme broskve na měsíčky. Celé řezy polijeme vlažnou polevou a dáme do chladu.
Zveřejněno 13. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvičkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ZXW
Moje poznámka
Broskvičkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ZXW
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 6 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 7 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 58 minutami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 1 hodinou
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 1 hodinou
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 4 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 5 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 6 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 7 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
vejce,
broskve,
prášek do pečiva,
olej,
voda,
šlehačka,
ztužovač šlehačky,
smetana zakysaná,
cukr krystal,
šťáva z kompotu,
pudink vanilkový,
cukr moučkový
Komentáře (1)