Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvičkové řezy

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 4. 2019 19:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 454 kJ / 3 933 kcal
Bílkoviny60,16 g
Tuky142,34 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 932 mg
Sodík 423 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy598,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Řezy jsou nejlepší druhý den a kdo má rád více ovoce, kupte si radši 2 kompoty, protože broskve nevystačí, chcete-li je dávat blízko sebe.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, vejce, broskve, prášek do pečiva, olej, voda, šlehačka, ztužovač šlehačky, smetana zakysaná, cukr krystal, šťáva z kompotu, pudink vanilkový, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Broskvičkové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2ZXW