Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 818 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,68 g |
| Tuky | 60,56 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme náplň. Do misky dáme tvaroh, vejce, oba cukry, mák a vše promícháme.
Krok 2: Listové těsto rozprostřeme a nakrájíme na čtverečky, které po lžičkách plníme, naplníme a dáme jednou ostružinu do každého čtverečku, zabalíme do šátečku, potřeme rozpuštěným vajíčkem a dáme péct do vyhřáté trouby na 180°C a pečeme do zlatova.
Krok 3: Hotové pocukrujeme.
Zveřejněno 11. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné listové balíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Yy
Moje poznámka
Plněné listové balíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4Yy
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 2 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 3 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 4 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 4 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 5 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 5 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 6 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 7 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 7 hodinami
Tématické fráze:
listove plnene makem,
listové těsto plněné mákem
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
tvaroh měkký,
vejce,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mák mletý,
ostružiny
Komentáře (1)