Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 072 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,18 g |
| Tuky | 16,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 295 mg |
| Sodík | 699 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 4,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na menší suchou pánvičku dáme dokola hrubě nastrouhaný sýr. Až sýr pustí tuk, vklepneme doprostřed vejce a osolíme žloutek. Kolem dokola natrháme asi 4 lístky bazalky. Smažíme pomalu.
Krok 2: Když se sýr začne rozpouštět, nahrneme ho na bílek a vytvoříme mističku. Doděláme tak, aby žloutek zůstal tekutý. Na hotové vejce nameleme čerstvý pepř, dáme kaviár a ozdobíme bazalkou. Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 4. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce v sýrové misce s kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp8l
Moje poznámka
Vejce v sýrové misce s kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp8l
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Opečená vinná klobása
Přidáno před 2 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 2 hodinami
Cottage s cizrnou
Přidáno před 12 hodinami
Lívance z banánů
Přidáno před 14 hodinami
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
arabam před 35 minutami
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
magdalenka před 38 minutami
Bramborový tatarák
magdalenka před 46 minutami
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
magdalenka před 1 hodinou
Bavorské červené zelí od Lemarti
magdalenka před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
arabam před 1 hodinou
Křehký jablkový koláč
234Charlie před 1 hodinou
Lepkavá křidélka
ZboSy před 1 hodinou
Mrkvový salát s kysaným zelím
magdalenka před 2 hodinami
Lívance z banánů
KrisZaezemi před 2 hodinami
Suroviny:
sýr,
vejce,
kaviár,
pepř mletý,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (11)
No přeci na ledu, nééé
***
s PRAVÝM kaviárem jsem se potkal 2x
V japonské restauraci v Miláně - bylo ho tak asi 1 KL na uvítanou
U ruské posádky, když jsme se "družili"