Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 047 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,49 g |
Tuky | 73,77 g |
Vláknina | 35,52 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 104,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný vepřový špíz s uzeným na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mzj3
Moje poznámka
Marinovaný vepřový špíz s uzeným na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mzj3
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 45 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřový špíz,
vepřové špízy,
jak dlouho se peče špíz?,
špíz vepřový,
jak dlouho se peče špiz,
vepřový špíz recept,
recept vepřový špiz,
jak dlouho pect vepřové špízy,
jak dlouho se peče špízy,
nejlepsi marinovany spiz,
zeleninový špíz recept,
recepty vepřový špízy,
špízy,
uzená krkovice recepty,
vepřový špíz#utm_content=lista,
vepřový špíz se zeleninou,
spizi s kotlet
Suroviny:
maso vepřové,
krkovice uzená,
cibule,
kapie,
cibulka jarní,
olej,
sůl,
pepř mletý,
olej,
česnek,
hořčice,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)