Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vejce v sýrové misce s kaviárem

Hodnocení receptu je 4,6 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2020 18:08

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie1 072 kJ / 256 kcal
Bílkoviny22,18 g
Tuky16,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 699 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy4,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo nemá nebo nechce kaviár, použije různé bylinky, jiný druh nastrouhaného sýru nebo jemně nastrouhanou šunku, kterou přidáme ještě do pánvičky, než se vejce dodělá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 3. 2021 21:20

Simona Skolakova: Super, tesim se!

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 3. 2021 19:05

casino: Veronika.Hrozna: po dlouhé době jsem se od srdce zasmála:-D;-):yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

17. 3. 2021 18:43

casino: Proto tam byly ty bliny, dvě decka vodky chtějí tak 3-4 mastné bliny s kaviárem, aby měly ty rybičky z kaviáru v čem plavat ! No! :-D Držet krok a pohár, je záležitost zakusku, bez něj by to nešlo, i když u nás by rodilej Rus taky nedal 12 piveček! Také máme svá tajemství! ;-)

casino casino

17. 3. 2021 10:01

hospodyne:
No přeci na ledu, nééé :-K
***
s PRAVÝM kaviárem jsem se potkal 2x
V japonské restauraci v Miláně - bylo ho tak asi 1 KL na uvítanou:yes:
U ruské posádky, když jsme se "družili":-( S kysanou smetanou (či čo to bolo) na jakýchsi amoletkách;-) Tam ho bylo co hrdlo ráčilo..., a s jednou, vždy znovu obloženou, blinou jsem vydržel až do rána. Nejhorší bylo nepodlehnout nátlaku při konzumaci Stoličné z dvoudecáků 8-( :-)

zizala zizala (moderátorka)

17. 3. 2021 08:17

hospodyne: :-D:-D To asi záleží na břichu. Z mého by utekl, je příliš vyklenuté.

hospodyne

16. 3. 2021 21:13

:-K casino: Pod stromečkem jsem našla 50g konzervičku kaviáru z jesetera. Ještě jsme ho neotevřeli. Ale teď mám dilema, jak ho správně rodině naservírovat. Jestli na ruce nebo na břiše;-(;-( Co se Vám osvědčilo?

casino casino

16. 3. 2021 20:30

"Další možností (gurmánské) konzumace je pojídání kaviáru, který na krátko získal teplotu lidského těla. Proto se kaviár pokládá na hřbet ruky a teprve z něj se konzumuje. Případně na břicho vašeho partnera či partnerky." ;-)

Ivana Ch

16. 3. 2021 19:35

;-)<3:yes::yes::-K

Ivace64 Ivace64

4. 5. 2020 20:37

krásný nápad:-K:-*:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 5. 2020 19:18

Moc hezký nápad na chutnou rychlovku:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sýr, vejce, kaviár, pepř mletý, sůl, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Vejce v sýrové misce s kaviárem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jp8l