Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 101 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 1,30 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablká olúpeme, prerežeme a nakrájame na rovnakú hrúbku. Je dobré ich nakrájať natenko, aby boli ohybné. Takto nakrájané dáme zapariť do vriacej vody asi 1 minútu. Scedíme a pod studenou vodou poriadne ochladíme.
Krok 2: Lístkové cesto nakrájame po šírke asi na 2 cm pásy. Na ne poukladáme zaparené jablká, posypeme škoricovým cukrom a pomaly stáčame do tvaru ruže.
Krok 3: Takto urobené ruže dáme do košíčkov na maffiny, poukladáme na plech a dáme piecť do rúry na 180 stupňov asi 30 minút.
Zveřejněno 13. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkové růže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvLE
Moje poznámka
Jablkové růže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvLE
Nejnovější recepty
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 17 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 18 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 18 hodinami
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 18 hodinami
Taštičky z listového těsta s tvarohovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 7 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 9 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 11 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 11 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 13 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Ruzicka1 před 13 hodinami
Celerový salát
Gabi1 před 14 hodinami
Hrnková bábovka
Andulakovina před 15 hodinami
Švédský rybí salát
prokesova před 17 hodinami
Kinder řezy
anickapp před 18 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
cukr skořice
Komentáře (1)