Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 890 kJ / 2 603 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,49 g |
| Tuky | 126,88 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 1,62 g |
| Sodík | 850 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 249,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny na těsto smícháme.
Krok 2: Pečeme 15 minut na 180 °C.
Krok 3: Tvaroh osladíme a navrstvíme na již upečené těsto.
Krok 4: Vrátíme zpět na 5 minut do trouby.
Krok 5: Mezitím uvaříme pudink ze šťávy z kompotu smíchané se 300 ml vody.
Krok 6: Broskve pokrájíme na malé plátky, naskládáme na upečenou buchtu.
Krok 7: Vše zalijeme pudinkem a necháme ztuhnout.
Zveřejněno 24. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
Moje poznámka
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 8 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
habis před 7 minutami
Škubánky s mákem
Tereziena před 47 minutami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 51 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 55 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 1 hodinou
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 1 hodinou
Dýňová polévka
spamejlik před 1 hodinou
Žampionová polévka
Blazenka před 1 hodinou
Domácí langoše
Sarka1234 před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 2 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
prášek do pečiva,
vejce,
olej,
tvaroh jemný,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
kompot broskvový
Komentáře (4)