Vcelku netradiční guláš
Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 18 218 kJ / 4 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,10 g |
Tuky | 345,70 g |
Vláknina | 6,61 g |
Cholesterol | 730 mg |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 17,09 g |
Sacharidy | 65,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2011 18:18
mirca75: Díky moc za fotečky!!!
4. 3. 2010 00:10
Lucko, dík za odpověď. Budu se ve všech obchodech a supermarketech pozorně dívat. Když, tak si vezmu na pomoc i lupu.. Já ale doopravdy nosím v kabelce malou lupu.
. Lupa je v kabelce pohodlnější než brýle.
Brýle na čtení v kabelce nenosím. Mám strach, abych je někde nezmáčkla a 5.000,- Kč by bylo ....ta ta.
. A lupu v obchodě potřebuji. Když si potřebuji přečíst složení výrobku nebo trvanlivost potravin.
3. 3. 2010 23:12
Vitana mívala sypké bujony v doze..tak rok dva zpátky.
3. 3. 2010 23:08
Neznám sypký bujón Bujo pikantní. Má někdo fotku jak bujón vypadá? Hledala jsem ho na internetu v obrázcích, ale nic nenašla. Ani v obchodě jsem ho neviděla. Mám ráda pikantní věci, proto mě tento sypký bujón zajímá.
3. 3. 2010 21:35
Mám uloženo
3. 3. 2010 21:07
ClupmiTak jsem dnes zkusila tvůj recept a jídlo je moc dobré
.Dovolila jsem si poslat ti pár foteček a k nim samozřejmě i boďku č.5
.Samozřejmě pokud je nebudeš chtít(fotky),tak je smažu.Klobása byla pravá maďarka,jen Herkules jsem měla krájený-snad to nevadí
.Myslím,že jako příloha se tu hodí skoro vše-knedlík,rýže,brambor,...takže u nás to bude taky pěkně rozličné
.Díky za dobrý recept
.
13. 2. 2010 11:21
Jak říká správně paol.a, tu zvláštnost tomu dává Herkules, ale i čabajka. Čabajka je vůbec zázračná uzenina-neuzenina. Za jednu nožku zase tolik peněz nevydáme, rozhodně nás to "nezrujnuje" a přitom chuť pokrmu to změní výrazně. Jak říkají Kluci v akci: "Tak nějak to celý pokr pozvedne!"
Tento recept vznikl typicky mužským způsobem. Podíval jsem se co je v lednici a ve špajzu a popustil uzdu své fantazii.
Zdravím všechny současné i budoucí příznivce chutné krmi.
13. 2. 2010 08:34
Guláš to je nekonečno možností, mne je ctí 4.bodík udělit a do oblíbených uložit
13. 2. 2010 01:36
To stojí za vyzkoušení, už mám uloženo +
12. 2. 2010 23:33
Dělám něco podobného,i když bez herkulese,který tomu sto procentně přidává tu chutˇ,je to rychlé a dobré.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Maková roláda s povidly a mascarpone krémem
Přidáno před 1 hodinou

Fazolová polévka s mrkví a libečkem
Přidáno před 13 hodinami

Čočka na kyselo se smetanou
Přidáno před 16 hodinami

Koka + řez
Přidáno 28. 5. 2022 09:58

Špagety s kuřecími kousky v italské omáčce
Přidáno 28. 5. 2022 07:27

Sirup z čerstvého bezu
Přidáno 27. 5. 2022 10:15
Právě bylo uvařeno:

Tvarohová bábovka od Dity P.
uvařil/a Petaja
před 29 minutami

Tuňákový salát s avokádem a vejci
uvařil/a NikolaP
před 39 minutami

Medový perník na plech
uvařil/a Miquel
před 1 hodinou

Nadýchaná piškotová roláda
uvařil/a Petulice
před 2 hodinami

Křenová omáčka
uvařil/a Rafan1415
před 3 hodinami

Matjesovo vajíčková pomazánka
uvařil/a Ivana64
před 5 hodinami

Vepřové závitky s nivou
uvařil/a kyskamaryska
před 6 hodinami

Pečené vepřové koleno
uvařil/a Jan Nemec
před 11 hodinami

Hamburgerové bulky
uvařil/a Lidiia
před 12 hodinami

Čerstvý krémový sýr
uvařil/a mischelinka
před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: guláš ze sumce vepřový guláš netradiční recept na pravou čabajku rýže čabajka recept netradiční vepřový guláš maďarký guláš netradiční recepty pikantní guláš guláš z bujonu jak vyrobit čabajku vyroba vepřoveho gulaše recept na madarky guláš recept na prave cabajky recept na guláš ze sumce guláš z čabajky pravá čabajka recept výroba čabajky vepřové maso vcelku gulaš čabajka netradicni recepty s játry
Suroviny: plecko vepřové, salám herkules, čabajka, olej rostlinný, rama culinesse, restovaná cibulka, paprika sušená sladká, mouka hladká, bujón, okurky sterilované, sůl
Vcelku netradiční guláš
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZxy
10 názorů