Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vcelku netradiční guláš

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

12. 2. 2010 20:56

Suroviny

Porce: 8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie18 218 kJ / 4 354 kcal
Bílkoviny242,10 g
Tuky345,70 g
Vláknina6,61 g
Cholesterol 730 mg
Sodík 6,97 g
Sůl17,09 g
Sacharidy65,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

27. 3. 2011 18:18

mirca75: Díky moc za fotečky!!!:-K

Sodovka Sodovka

4. 3. 2010 00:10

Lucko, dík za odpověď. Budu se ve všech obchodech a supermarketech pozorně dívat. Když, tak si vezmu na pomoc i lupu.:-D. Já ale doopravdy nosím v kabelce malou lupu. :-D. Lupa je v kabelce pohodlnější než brýle.:yes: Brýle na čtení v kabelce nenosím. Mám strach, abych je někde nezmáčkla a 5.000,- Kč by bylo ....ta ta.:-)). A lupu v obchodě potřebuji. Když si potřebuji přečíst složení výrobku nebo trvanlivost potravin. :-))

Lusinda79

3. 3. 2010 23:12

Vitana mívala sypké bujony v doze..tak rok dva zpátky.

Sodovka Sodovka

3. 3. 2010 23:08

Neznám sypký bujón Bujo pikantní. Má někdo fotku jak bujón vypadá? Hledala jsem ho na internetu v obrázcích, ale nic nenašla. Ani v obchodě jsem ho neviděla. Mám ráda pikantní věci, proto mě tento sypký bujón zajímá.

BILKOVAI BILKOVAI

3. 3. 2010 21:35

Mám uloženo:yes::-p:-)

mirca75 mirca75

3. 3. 2010 21:07

Clupmi:-)Tak jsem dnes zkusila tvůj recept a jídlo je moc dobré:-p.Dovolila jsem si poslat ti pár foteček a k nim samozřejmě i boďku č.5;-).Samozřejmě pokud je nebudeš chtít(fotky),tak je smažu.Klobása byla pravá maďarka,jen Herkules jsem měla krájený-snad to nevadí:-8.Myslím,že jako příloha se tu hodí skoro vše-knedlík,rýže,brambor,...takže u nás to bude taky pěkně rozličné:-D.Díky za dobrý recept:-K.

clupmi clupmi

13. 2. 2010 11:21

Jak říká správně paol.a, tu zvláštnost tomu dává Herkules, ale i čabajka. Čabajka je vůbec zázračná uzenina-neuzenina. Za jednu nožku zase tolik peněz nevydáme, rozhodně nás to "nezrujnuje" a přitom chuť pokrmu to změní výrazně. Jak říkají Kluci v akci: "Tak nějak to celý pokr pozvedne!"
Tento recept vznikl typicky mužským způsobem. Podíval jsem se co je v lednici a ve špajzu a popustil uzdu své fantazii.
Zdravím všechny současné i budoucí příznivce chutné krmi. :-))

cardanka

13. 2. 2010 08:34

Guláš to je nekonečno možností, mne je ctí 4.bodík udělit;-) a do oblíbených uložit:-K

HankaPu HankaPu

13. 2. 2010 01:36

To stojí za vyzkoušení, už mám uloženo:yes: +

paol.a

12. 2. 2010 23:33

Dělám něco podobného,i když bez herkulese,který tomu sto procentně přidává tu chutˇ,je to rychlé a dobré.:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš ze sumce vepřový guláš netradiční recept na pravou čabajku rýže čabajka recept netradiční vepřový guláš maďarký guláš netradiční recepty pikantní guláš guláš z bujonu jak vyrobit čabajku vyroba vepřoveho gulaše recept na madarky guláš recept na prave cabajky recept na guláš ze sumce guláš z čabajky pravá čabajka recept výroba čabajky vepřové maso vcelku gulaš čabajka netradicni recepty s játry

Suroviny: plecko vepřové, salám herkules, čabajka, olej rostlinný, rama culinesse, restovaná cibulka, paprika sušená sladká, mouka hladká, bujón, okurky sterilované, sůl

TopRecepty.cz

Vcelku netradiční guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZxy