Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vcelku netradiční guláš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

12. 2. 2010 20:56

Suroviny

Porce: 8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 218 kJ / 4 354 kcal
Bílkoviny242,10 g
Tuky345,70 g
Vláknina6,61 g
Cholesterol 730 mg
Sodík 6,97 g
Sůl17,09 g
Sacharidy65,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

27. 3. 2011 18:18

mirca75: Díky moc za fotečky!!!:-K

Sodovka Sodovka

4. 3. 2010 00:10

Lucko, dík za odpověď. Budu se ve všech obchodech a supermarketech pozorně dívat. Když, tak si vezmu na pomoc i lupu.:-D. Já ale doopravdy nosím v kabelce malou lupu. :-D. Lupa je v kabelce pohodlnější než brýle.:yes: Brýle na čtení v kabelce nenosím. Mám strach, abych je někde nezmáčkla a 5.000,- Kč by bylo ....ta ta.:-)). A lupu v obchodě potřebuji. Když si potřebuji přečíst složení výrobku nebo trvanlivost potravin. :-))

Lusinda79

3. 3. 2010 23:12

Vitana mívala sypké bujony v doze..tak rok dva zpátky.

Sodovka Sodovka

3. 3. 2010 23:08

Neznám sypký bujón Bujo pikantní. Má někdo fotku jak bujón vypadá? Hledala jsem ho na internetu v obrázcích, ale nic nenašla. Ani v obchodě jsem ho neviděla. Mám ráda pikantní věci, proto mě tento sypký bujón zajímá.

BILKOVAI BILKOVAI

3. 3. 2010 21:35

Mám uloženo:yes::-p:-)

mirca75 mirca75

3. 3. 2010 21:07

Clupmi:-)Tak jsem dnes zkusila tvůj recept a jídlo je moc dobré:-p.Dovolila jsem si poslat ti pár foteček a k nim samozřejmě i boďku č.5;-).Samozřejmě pokud je nebudeš chtít(fotky),tak je smažu.Klobása byla pravá maďarka,jen Herkules jsem měla krájený-snad to nevadí:-8.Myslím,že jako příloha se tu hodí skoro vše-knedlík,rýže,brambor,...takže u nás to bude taky pěkně rozličné:-D.Díky za dobrý recept:-K.

clupmi clupmi

13. 2. 2010 11:21

Jak říká správně paol.a, tu zvláštnost tomu dává Herkules, ale i čabajka. Čabajka je vůbec zázračná uzenina-neuzenina. Za jednu nožku zase tolik peněz nevydáme, rozhodně nás to "nezrujnuje" a přitom chuť pokrmu to změní výrazně. Jak říkají Kluci v akci: "Tak nějak to celý pokr pozvedne!"
Tento recept vznikl typicky mužským způsobem. Podíval jsem se co je v lednici a ve špajzu a popustil uzdu své fantazii.
Zdravím všechny současné i budoucí příznivce chutné krmi. :-))

cardanka

13. 2. 2010 08:34

Guláš to je nekonečno možností, mne je ctí 4.bodík udělit;-) a do oblíbených uložit:-K

HankaPu HankaPu

13. 2. 2010 01:36

To stojí za vyzkoušení, už mám uloženo:yes: +

paol.a

12. 2. 2010 23:33

Dělám něco podobného,i když bez herkulese,který tomu sto procentně přidává tu chutˇ,je to rychlé a dobré.:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš ze sumce vepřový guláš netradiční recept na pravou čabajku rýže čabajka recept netradiční vepřový guláš maďarký guláš netradiční recepty pikantní guláš guláš z bujonu jak vyrobit čabajku vyroba vepřoveho gulaše recept na madarky guláš recept na prave cabajky recept na guláš ze sumce guláš z čabajky pravá čabajka recept výroba čabajky vepřové maso vcelku gulaš čabajka netradicni recepty s játry

Suroviny: plecko vepřové, salám herkules, čabajka, olej rostlinný, rama culinesse, restovaná cibulka, paprika sušená sladká, mouka hladká, bujón, okurky sterilované, sůl

TopRecepty.cz

Vcelku netradiční guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZxy