Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,00 g |
Tuky | 5,30 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na kousky a osolíme, opepříme, přidáme trochu grilovacího koření. Dáme do hrnce kde jsme si předehřáli olej a zprudka osmažíme.
Krok 2: Mrkev a papriku si nakrájíme na kousky do misky a zalijeme horkou vodou a chvíli necháme louhovat. Po chvíli nalijeme k masu, přidáme bujon a zamícháme. Necháme dusit než bude mrkev měkká.
Krok 3: Zahustíme, dochutíme a podáváme s rýží nebo těstovinami.
Zveřejněno 3. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé kuřecí s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NlYz
Moje poznámka
Rychlé kuřecí s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NlYz
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 11 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 23 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 11 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 14 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
mrkev,
paprika,
bujon kuřecí,
olej,
koření grilovací,
jíška
Komentáře (2)
Spíš je obvyklé dát zeleninu restovat do horkého tuku..