Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený Gotthaj

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

9. 2. 2010 17:33

Suroviny

Porce: 6 - 8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 521 kJ / 2 515 kcal
Bílkoviny117,49 g
Tuky170,75 g
Vláknina6,66 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 9,35 g
Sůl22,33 g
Sacharidy97,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Úžasně to voní!!!

http://www.facebook.com/pages/Bread-and-pastries/2...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Gabina

10. 2. 2010 09:09

Ivulinko, cikánská omáčka je třeba tady http://www.hame.cz/katalog/otma/detail/?productId=...

cardanka

9. 2. 2010 22:37

receptík se mi zamlouvá, ani u nás feferonky nefrčí, ale i bez nich nám to postačí;-)4.bodík posílám:yes:

ivuli:-K cikánská omáčka jakou já znám je ochucená - dovolím si ji přirovnat svou konzistencí ke kečupu...s kousky zeleniny jako je rajče, cibule, paprika...

ivulinka

9. 2. 2010 20:49

Moc hezká inspirace na rychlé, jednoduché a chutné jídlo, ukládám a vyzkouším:yes:
Akorát nevím co je cikánská omáčka a nefandíme feferonkám, ale s tím si už nějak poradím:-)

Patricie

9. 2. 2010 20:39

Hezké fotky.:yes::-K

JanaDorazinova

9. 2. 2010 20:34

clupmi ale já tě chválím!!:-p, vypadá to opravdu dobře!:-* Možná bych sehnala i nějaký kabanos podobný uhlířskému, s názvy je někdy potíž. Gothaj taky. V marketech stojí za prd, ale máme tady takový malý obchůdek a tam ho mají vynikající, určitě z jiného zdroje. Ty uzeniny už nejsou, co bývaly, co naděláme.;-):yes::yes::yes::yes:

clupmi

9. 2. 2010 20:03

Fakt je, že když vás nikdo nepochválí, musíte se pochválit sami. Ale také se říká, že samochvála smrdí. Jenže já si nemůžu pomoct. Byl jsem první, kdo to ochutnal a fakt jsem dlouho nic tak dobrého nejedl. Přesto, jak říká Ivina máme v chuťové paměti zafixovanou trochu jinou chuť původních surovin.

Ivina

9. 2. 2010 19:49

Určitě by to mohlo být dobré,ale v době kdy se ještě Gothaj a kabanos dal jíst.

BILKOVAI

9. 2. 2010 18:12

To vypadá tak móc jedle:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečený gothaj zapečený kabanos kabanos na pivu kabanos na pivě cikanska omacka kabanos s cibulí kabanos s kečupem gothaj zapeceny zapečený gothaj v bramboráku zapečený kabanos recepty kabanos na černém pivu zapečený gothaj s nivou a cibulí recepty kabanos, cibule kečup kabanos recepty co se zbytky kabanusu čabajská klobása recepty s gothaj v bramboraku gothaj v bramboráku gothaj zapečený v bramboráku godhaj zapeceny v bramboraku

Suroviny: salám gothaj, kabanos, klobása čabajská, cibule, česnek, paprika čerstvá bílá, feferonka, omáčka cikánská, pivo světlé, kečup sladký, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zapečený Gotthaj

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWjY