Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 521 kJ / 2 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
Tuky | 170,75 g |
Vláknina | 14,85 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 9,35 g |
Sůl | 22,33 g |
Sacharidy | 97,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený Gotthaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWjY
Moje poznámka
Zapečený Gotthaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWjY
Nejnovější recepty
Čokoládovo-pudinkové tyčinky z plundrového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Vydatná snídaně plná bílkovin nejen pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Muffiny s višňovou marmeládou
Přidáno před 7 hodinami
Křupavé sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Zdravá snídaně nejen pro diabetiky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy se Salkem
Neregistrovaný před 2 minutami
Rychlá rajčatová polévka
Neregistrovaný před 4 minutami
Babiččiny brambory
Neregistrovaný před 13 minutami
Tvarohové muffiny s čokoládou
kaci.h@seznam.cz před 14 minutami
Pohanková kaše k snídani - raw
Neregistrovaný před 15 minutami
Špagety Praguesse
Neregistrovaný před 15 minutami
Roláda s čokoládou
Neregistrovaný před 40 minutami
Velikonoční piškotová vajíčka zdobená čokoládou a marcipánem
Neregistrovaný před 43 minutami
Cibulová polévka
Neregistrovaný před 45 minutami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Neregistrovaný před 46 minutami
Tématické fráze:
zapečený gothaj,
zapečený kabanos,
kabanos na pivu,
kabanos na pivě,
cikanska omacka,
kabanos s cibulí,
kabanos s kečupem,
gothaj zapeceny,
zapečený gothaj v bramboráku,
zapečený kabanos recepty,
kabanos na černém pivu,
zapečený gothaj s nivou a cibulí,
recepty kabanos, cibule kečup,
kabanos recepty,
co se zbytky kabanusu,
čabajská klobása,
recepty s gothaj v bramboraku,
gothaj v bramboráku,
gothaj zapečený v bramboráku,
godhaj zapeceny v bramboraku
Suroviny:
salám gothaj,
kabanos,
klobása čabajská,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
feferonka,
omáčka cikánská,
pivo světlé,
kečup sladký,
sůl,
pepř
Komentáře (8)