Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 221 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,77 g |
Tuky | 38,61 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,18 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme. Krok 4: Do výpeku dáme nakrájenou cibuli a osmahneme, pokud je potřeba tuk, tak trošku přidáme. Krok 5: Maso vrátíme do kastrolu, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
Měkké maso vyjmeme a zabalíme do alobalu, aby nevysychalo. Krok 6: Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, opražíme, přidáme papriku, promícháme, přilijeme vývar a povaříme.
Přilijeme smetanu a přecedíme.
Nakonec ji zjemníme kouskem másla a podle potřeby dochutíme solí.
Zveřejněno 8. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové rolky na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9qA4
Moje poznámka
Vepřové rolky na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9qA4
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 5 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 10 minutami
Cuketový perník
Raslik před 33 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř,
hořčice,
slanina anglická,
vejce,
olej,
cibule,
mouka hladká,
máslo,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
smetana
Komentáře (6)