Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené maso po horňansku

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

8. 4. 2023 13:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie10 970 kJ / 2 622 kcal
Bílkoviny139,47 g
Tuky126,69 g
Vláknina47,55 g
Cholesterol 357 mg
Sodík 10,45 g
Sůl25,20 g
Sacharidy208,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

11. 4. 2024 10:25

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 4. 2024 08:58

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí.

Moanka Moanka

8. 4. 2023 21:39

Hmmm, to by mohlo být dobré… 😋👌

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice uzená, zelí kysané, brambory, cibule, sádlo, smetana kysaná, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Uzené maso po horňansku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY5xg