Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 94 035 kJ / 22 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 2 475,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Koupíme si hrbetni sadlo, které nakrajime na male kosticky, dame do hrnce, podlijeme jednou sklenickou vody, osolime dle uvazeni, nekdo ma rad slane, jiny malo.
Krok 2: Zavreme poklickou a nechame na plameni do vypareni vody, obcas zamichame.
Jakmile se vypari voda, sundame poklicku a pochvilkach michame, aby se skvarky nepripalily.
Delame do zlatova. Krok 3: Jakmile zacnou byt zlatave, scedime je a bud dosolime, nebo ne. Zalezi na vas. Pridame trosku cervene mlete papriky na obarveni, ale neni podminkou, a trochu mleteho cesneku. Promichame a pak muzeme podavat.
Jakmile se vypari voda, sundame poklicku a pochvilkach michame, aby se skvarky nepripalily.
Delame do zlatova. Krok 3: Jakmile zacnou byt zlatave, scedime je a bud dosolime, nebo ne. Zalezi na vas. Pridame trosku cervene mlete papriky na obarveni, ale neni podminkou, a trochu mleteho cesneku. Promichame a pak muzeme podavat.
Zveřejněno 27. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9RA4
Moje poznámka
Domácí škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9RA4
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 17 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 10 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 12 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 13 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 14 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 15 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 15 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 15 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 15 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 16 hodinami
Suroviny:
sádlo,
voda,
sůl,
česnek granulovaný,
paprika sušená sladká
Komentáře (2)