Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémová polévka z červené čočky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 3. 2009 14:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 763 kJ / 899 kcal
Bílkoviny55,50 g
Tuky3,60 g
Vláknina46,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy138,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Šťáva z čerstvého zázvoru jde lehce vymačkat lisem na česnek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Petr1331

26. 11. 2018 21:00

maris: Rozdil bude v tom, ze vlakna zazvoru nikdy dokonale nerozmixujete, takze trochu kazi dojem z polevky, urcite doporucuji spis vymackat stavu lisem na cesnek

Tryskomys14

12. 12. 2017 14:58

Chtěla bych polévku uvařit, ale nemám řapíkatý celer. Lze jej něčím nahradit?

maris maris

17. 9. 2016 08:04

Peprenka: to mám velkou radost, že se u vás polévka zabydlela;-):-)

Peprenka

16. 9. 2016 18:46

maris: destičky jsem si ani nevšimla :-D každopádně dnes na plotně opět polévka od vás :-*

maris maris

24. 4. 2016 17:04

Peprenka: Petro, děkuji, to jsem ráda, že dětičkám / rozesmály mě ty destičky, moc hezký překlep:-D /, chutná:-)

Peprenka

24. 4. 2016 16:56

Vaše polévka se stala naši oblíbenou a moje nepolivkove destičky si ji pravidelně přeji k večeři.:yes::-KDekuji za super inspiraci .Petra

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 7. 2011 16:48

:-p+2:yes:

Patricie

3. 3. 2009 20:23

Pěkný recept a velice hezká fotka:yes:

maris maris

3. 3. 2009 17:16

Ve výsledku to asi vyjde nastejno, jestli se vymačká šťáva nebo zázvor přímo vaří, každý si může vybrat, co mu více vyhovuje;-):-)

spagetka spagetka

3. 3. 2009 16:25

tohle můžem v jakémkoli množství - k tomu zázvoru, já osobně čerstvý zázvor pokrájím na kousíčky a nechám povařit a jíe je už v tom určitém jídle, je dost škoda to vyhazovat - je to můj názor a máme ho rádi ;-):-p

Bibinka Bibinka

3. 3. 2009 15:55

Maris, nešlo by raději ty 2 cm zázvoru vyvařit v polévce? Šťáva se varem pustí sama, nemusíme nic mačkat a to co zbyde po zázvoru vyhodíme.;-)

Marta Marta

3. 3. 2009 14:59

Maruško, opět nádherná a jednoduchá polévka :yes:, vyzkouším, už dlouho jsme neměli červenou čočku :-p

vybusna vybusna

3. 3. 2009 14:52

aj ja ju hadzem na vyskusanie....strukoviny na kyslo milujem

Paprika Paprika

3. 3. 2009 14:44

:-O ... tak to je velmi inspirativní. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: polevka z cervene cocky polévka z červené čočky recept červená čočka recepty červená čočka polévka jak se vaří červená čočka polévka s červené čočky červená čočka recepty polévka červená čočka polévka recept polevka ze zlute cocky polévka z červené čočky se zázvorem recepty z červené čočky jak dlouho varit cocku polívka z červené čočky červená čočka krémová čočková polévka recept na polevku z cervene cocky polévky z červené čočky červená čočka recept recept polévka z červené čočky čočka červená polévka

Suroviny: čočka červená, mrkev, celer řapíkatý, vývar zeleninový, zázvor čerstvý, koření chilli sušené, sůl, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Krémová polévka z červené čočky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6Z0