Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 733 kJ / 4 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,80 g |
| Tuky | 359,27 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 1,63 g |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,34 g |
| Sacharidy | 268,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: V jedné misce smícháme hladkou a hrubou mouku společně s práškem do pečiva a špetkou soli.
Krok 2: V druhé misce vyšleháme vejce s cukrem do husté pěny a postupně zašleháváme olej a mascarpone.
Krok 3: Smícháme obě směsi a nakonec přidáme vanilkový cukr.
Krok 4: Promíchanou směs vlijeme do řádně vymazaných a vysypaných forem na bábovku a pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C cca 40 minut.
Zveřejněno 18. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mascarpone bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYMzB
Moje poznámka
Mascarpone bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYMzB
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 14 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 1 hodinou
Indický Naan chléb
Vinka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 4 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 4 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 4 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 4 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
mascarpone,
mouka hladká,
mouka hrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
cukr vanilkový,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0