Perník s dýní hokaido
Jednoduchý a vláčný perník připravíte snadno z nastrouhané dýně hokaido. Aby chutnal ještě lépe, můžete ho vylepšit vlašskými ořechy a rozinkami. Po upečení ho stačí potřít kyselejší marmeládou a čokoládovou polevou.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 430 kJ / 5 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,63 g |
Tuky | 258,98 g |
Vláknina | 42,80 g |
Cholesterol | 787 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 646,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník s dýní hokaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwqn
Moje poznámka
Perník s dýní hokaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwqn
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 54 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 42 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 10 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
kakao,
prášek do perníku,
mléko,
ořechy vlašské,
rozinky,
olej,
kokos strouhaný,
marmeláda,
čokoláda na vaření,
tuk ztužený
Komentáře (6)