Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Vepřové koleno patří mezi levnější kusy masa, ale můžeme z něj připravit skvělou lahůdku. Díky dlouhé přípravě v pomalém hrnci bude maso šťavnaté, měkké a bude se doslova rozplývat na jazyku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 822 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 45,40 g |
Vláknina | 29,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 53,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY8ML
Moje poznámka
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY8ML
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 6 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 2 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 2 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 3 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 3 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
česnek granulovaný,
olej,
omáčka worcesterová,
voda,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (8)
PH jsem dostala cca před 8 lety od Topreceptů a od té doby v něm vařím moc ráda.Vlastně nevařím,on to udělá za mě
V létě jsem si pořídila Eta Pečenku,ta odpočívá na ledničce a HF na pračce.Když je zaměstnávám,tak také se musí povalovat na stole s prodlužkou...Dopoledne u nás v kuchyni vzhledově vypadá velice zajímavě
Mějte pěkný sváteční den a ještě jednou děkuji
magdalenka: Já jsem na tom stejně, taky jsem pomalý hrnec odložila a spíš používám remosku. Mám dvě velikosti. Někdo v PH vaří třeba v noci nebo s odloženým startem, ale já se bojím nechat nějaký elektrospotřebič bez dozoru. Ale Drahuška tady přidává recepty opravdu lákavé, to je pravda.