Dýňová bábovka s čokoládou
Bylo by škoda nevyužít dýně v přípravě moučníků. Použité pyré dodá bábovce z našeho receptu potřebnou vláčnost a také krásnou sytě zářivou oranžovou barvu po použité dýni. Rafinované okořenění pak navodí tu správnou podzimní chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová bábovka s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpBxy
Moje poznámka
Dýňová bábovka s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpBxy
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Suroviny:
cukr třtinový,
vejce,
olej,
mouka hladká,
skořice mletá,
koření hřebíček,
ořech muškátový,
koření nové koření mleté,
prášek do perníku,
čokoláda,
pyré dýňové,
mouka
Komentáře (1)