Dýňová bábovka s čokoládou
Bylo by škoda nevyužít dýně v přípravě moučníků. Použité pyré dodá bábovce z našeho receptu potřebnou vláčnost a také krásnou sytě zářivou oranžovou barvu po použité dýni. Rafinované okořenění pak navodí tu správnou podzimní chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová bábovka s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpBxy
Moje poznámka
Dýňová bábovka s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpBxy
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 5 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 1 hodinou
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 2 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 3 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 5 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 5 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 5 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Suroviny:
cukr třtinový,
vejce,
olej,
mouka hladká,
skořice mletá,
koření hřebíček,
ořech muškátový,
koření nové koření mleté,
prášek do perníku,
čokoláda,
pyré dýňové,
mouka
Komentáře (1)