Štikozubec pečený v pečence na bramborách
Výborný štikozubec, připravený v pečence je ideální, když zrovna nemáte čas, ale chcete si pochutnat na dobrém jídle. Všechny suroviny jen snadno naskládáte do pečenky a zapnete. Rychlé a lahodné jídlo máte do 60 minut na stole a s minimem nádobí a nepořádku.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Štikozubec pečený v pečence na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkr0
Moje poznámka
					
				
Štikozubec pečený v pečence na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkr0
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 22 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 23 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 27 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 57 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							štikozubec, 
						
						
							brambory, 
						
						
							olej, 
						
						
							voda, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							máslo, 
						
						
							petrželka zelená
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (4)