Čevabčiči II
Z balkánského poloostrova pochází oblíbené čevabčiči, smažené válečky z mletého masa. Jejich příprava je velice snadná a podávat je můžete třeba s vařeným bramborem, salátem a plnotučnou hořčicí.
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Do mísy dáme mleté maso, přidáme cibuli, mletý pepř, mletou papriku, osolíme a pečlivě promícháme - nejlépe rukou.
Krok 2: Z masové směsi připravujeme malé válečky, které smažíme v pánvi na rozpáleném sádle ze všech stran.
Krok 3: Podáváme s vařenými bramborami a se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 4. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čevabčiči II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAxY
Moje poznámka
Čevabčiči II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAxY
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 8 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 10 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 4 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 1 hodinou
Lečo
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Plněné pečené batáty
evahy před 1 hodinou
Cikánský řízek
Petulensie před 2 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 2 hodinami
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 3 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 4 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
cibule,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
sádlo
Komentáře (1)