Plec s kedlubnou
Z vepřového masa připravíme mnoho různých pokrmů. Se svěžími kedlubnami můžeme uvařit směs s kousky vepřové plece. Tu stačí dochutit kmínem, solí a pepřem a podlít vývarem, aby bylo i dostatek omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Moje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Nejnovější recepty
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Dědova kulajda
Přidáno před 10 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké řezy s jablky
nochy před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
MarieBrozova před 2 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
barborapolas před 3 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Kačenka před 3 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 4 hodinami
Klobásky v zelí
misula29 před 4 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Sahula před 4 hodinami
Havajský salát s japonským původem Poke bowl
Lucie1001 před 4 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 5 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
vývar masový
Komentáře (1)