Plec s kedlubnou
Z vepřového masa připravíme mnoho různých pokrmů. Se svěžími kedlubnami můžeme uvařit směs s kousky vepřové plece. Tu stačí dochutit kmínem, solí a pepřem a podlít vývarem, aby bylo i dostatek omáčky.
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Poté k ní přidáme na plátky pokrájené maso a orestujeme.
Krok 2: Přidáme vývar nebo vodu a masox, pepř dle chuti, sůl i kmín a necháme vařit doměkka.
Krok 3: Když je maso měkké, přidáme kedlubny, které nakrájíme na menší plátky a necháme povařit.
Krok 4: Hotové dochutíme podle potřeby a podáváme třeba s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Moje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 3 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 4 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 2 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 3 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 4 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 7 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 7 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
vývar masový
Komentáře (1)