Ovarová polévka podle ČSN
Zabijačkové pochutiny patří k české kuchyni zejména v zimním období. Připravte si domácí ovarovou polévku z vepřové hlavy podle tradičních norem. Se spoustou koření a s kroupami zahřeje i zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Moje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové podkovy
Přidáno před 10 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 20 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 13 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 14 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 14 hodinami
Suroviny:
hlava vepřová,
voda,
sůl,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
pepř mletý,
kroupy,
kroupy,
koření polévkové,
majoránka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.