Ovarová polévka podle ČSN
Zabijačkové pochutiny patří k české kuchyni zejména v zimním období. Připravte si domácí ovarovou polévku z vepřové hlavy podle tradičních norem. Se spoustou koření a s kroupami zahřeje i zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Moje poznámka
Ovarová polévka podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYJrB
Nejnovější recepty
Falafel z klíčené cizrny
Přidáno před 5 hodinami
Králičí stehna s hráškovým pyré
Přidáno před 13 hodinami
Italský salát se zelím
Přidáno 24. 3. 2025 21:26
Krémové koňakové řezy
Přidáno 24. 3. 2025 21:20
Sirup z černého bezu
Přidáno 24. 3. 2025 21:10
Gnocchi s houbami
Přidáno 24. 3. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková zmrzlina s tvarohem
Martina68 před 59 minutami
Ananasové řezy
mamina58 před 2 hodinami
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
El.Magios před 3 hodinami
Obalovaný květák pečený s bramborami na šlehačce
Fulda před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Ketynna před 4 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Tereza Elizabeth před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Evajs78 před 5 hodinami
Chutné vafle
Pisarak před 6 hodinami
Hospodský zelný salát
kucharka-snu před 6 hodinami
Suroviny:
hlava vepřová,
voda,
sůl,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
pepř mletý,
kroupy,
kroupy,
koření polévkové,
majoránka
Komentáře